Duistere troepen info 3


Uitleg over Clash of Clans duistere troepen

In Clash of Clans zijn er vele verschillende troepen met elk hun eigen sterke en zwakker kanten, op deze pagina zullen we alle Clash of Clans duistere troepen bespreken en je tips geven hoe je ze het beste in kunt zetten bij het aanvallen van andere dorpen. Naast duistere troepen zijn er ook de gewone clash of clans troepen.

Toekomstige duistere troepen

In de toekomst zullen er nog nieuwe duistere troepen worden geïntroduceerd welke dit zullen zijn weet nog niemand behalve de bedenkers van Supercell. Zodra er een nieuwe eenheid bijkomt zullen wij uiteraard deze pagina direct aanvullen met informatie over deze nieuwe troepen.

Duister elixer voor troepen of…

Bedenk goed of je jouw duister elixer in wilt zetten voor het maken van duistere troepen, persoonlijk geef ik de voorkeur aan het zo hoog mogelijk maken van het level van mijn helden. Deze zijn onwijs sterk en kunnen zowel bij het verdedigen als bij aanvallen een verschil maken binnen clash of clans. Maar net als bij alles is het een persoonlijke voorkeur en heeft iedereen een andere strategie om clash of clans zo goed mogelijk en met zo veel mogelijk plezier te spelen.


Laat bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 thoughts on “Duistere troepen info